torstai 5. joulukuuta 2019

Mini Moderns -tapetit Seinäruusussa

Marraskuun alussa Tamperelaiseen tapettikauppaan Seinäruusuun, saapui uusi englantilainen tapettivalmista Mini Moderns. Tapettien suunnitelijat Keith Stephenson ja Mark Hampspire haluavat kertoa tarinoita nuoruudestaan kuosien avulla mid-country henkeen. He ovat suunnitelleet neljän kirjakokoelman verran upeilla väreillä ja kuoseilla varustettuja tapetteja.

Kuvien yhteydessä on pienet kuvaukset, joissa kuivailaan tapetin ulkonäköä, kerrotaan hinta ja myös rullan pituus ja leveys, sekä kohdistukset. Materiaalia en kirjoittanut sillä, kaikki tapetit ovat muuttumassa kuitutapeteiksi ensi vuoden puolella, mutta osa on vielä paperia.


Sitting Comfortably
Kuva 1


BOOK 1

Klasikko tuoleja täynnä oleva Sitting Comfortably? -tapetti on yksinkertaisuudellaan  kaunista katseltavaa. Hienostunut kerman väri korostaa kauniisti mustia ääriviivoja tuoleissa.

Tapetin voi myös halutessaan värittää!

 







Image of Sitting Comfortably? Wallpaper - Snow (Colour-me)
Kuva 2

                                                                                                                                                               
59,- / rll, saatavilla yksi väri Snow

Rullan pituus ja leveys: 10m x 52cm
Vuorokohdistu 53cm



Paisley Crescent Tangerine Dream
Kuva 3


Paisley Crescent on eläväinen tapetti hauskoilla yksityiskohdilla, jotka ovat tuttuja valmistajan muista tapeista. Joka katselu kerralla löytää uutta katseltavaa. Räikeä oranssi kääntää jokaisen pään ihailemaan tätä virkistävää näkyä.
















Paisley Crescent Pale Verdigris amb
Kuva 4


59,- / rll, saatavilla viidessä eri värissä;
Oranssi Tangerine Dream, vaaleansininen Chalkhill Blue, harmaa Concrate, petrooli Lido sekä mintunvihreä Pale Verdigris.

Rullan pituus ja leveys: 10m x 52cm
Vuorokohdistu 53cm














Backgammon Chalkhill Blue
Kuva 5
Upean sinisen ja vihreä sävyinen Backgammon on graafisuudellaan ja simppelilillä ideallaan näyttävä tapetti. Palloissa ja piikeissä on eri kuoseja, mitä tuovat lisää mielenkiintoa tapettiin.



















Backgammon Harvest Orange amb
Kuva 6
Hinta 65,- / rll, saatavilla neljässä eri värissä; Sininen Chalkhill Blue, harmaa Concrate, punainen Harvest Orange sekä keltainen Mustard.

Rullan pituus ja leveys: 10m x 52cm
Vuorokohdistus 53cm















Festival Mustard
Kuva 7

Festivaalihumuun pääsee leikkisällä Festival -tapetilla. Murrettu keltainen nousee ihanasti harmauden keskeltä ja saa mieleen muistumaan kesän auringon ja iloisen festari fiiliksen.
Tapetti sopii mainiosti myös lastenhuoneenseen














Image of Festival Wallpaper - Stone
Kuva 8
Hinta 65,- / rll, saatavilla kahdessa eri värissä; Murettu keltainen Concrate sekä punainen Stone. Sininpohjainen Bunting Blue ei löydy tällä hetkellä Seinäruusun verkkokaupasta, eikä Mini Modernsin nettisivuilta, mutta tapetti on nähätvissä Seinäruusun kivijalkaliikkeessä Tampereella.

Rullan pituus ja leveys: 10m x 52cm
Vuorokohdistus 53cm














BOOK 2



We had everything Sage
Kuva 9







Bob Ryanin kanssa yhteistyössä tehty suloinen We had everything -tapetti vihertää kauniisti seinällä, lintujen laulaessa. Suloisuuden ja kauneuden seasta löytää tärkeää asiaakin kirjoitettuna eri paikkoihin.













We had everything Chine Blue amb
Kuva 10



Hinta 69,- / rll, saatavilla kolmessa eri sävyssä: vihreä Sage, keltainen Mustard sekä sininen China Blue.

Rullan pituus ja leveys: 10m x 52cm
Tasakohdistus 53cm















Pluto Denim
Kuva 11




P.L.U.T.O on graafinen tapetti, johon pehmeyttä tuo ympyrän muodot. Myös mielekäs lisä tapettiin on kiiltävä raita. Kuvassa näkyvä raita on ihanan ruusukultaisen sävyinen ja se sointuu sulavasti eri sinisten kanssa.

Tapetin nimi on tullut sanoista Pipe Line Under The Ocean, joka viittaa toisen maailman sodan aikana tapahtuneeseen polttoaineiden salakuljetukseen meren alla olevien putkin avulla.










Pluto Tangerine amb
Kuva 12
Hinta 69,- / rll, saatavilla viidessä eri sävyssä; sininen Washed Denim / Cooper, vihreä Emerald / Silver, turkoosi Lido / Copper, oranssi Tangerine
Dream / Silver sekä keltainen Mustard.

Rullan pituus ja leveys: 10m x 52cm
Vuorokohdistus 53cm














Equinox Stone
Kuva 13

Vaalea ja rauhallinen Equinox oon kaunis lisä sisustukseen. Tapetin kuviot  ovat kuin pieniä tauluja, tummemissa ja vaaleammissa kehyksisssä.
















Equinox Harvest Orange amb
Kuva 14
                                                                 
Hinta 65,- / rll, saatavilla neljässä eri sävyssä; vaalea beige Stone, vihreä Aspargus, punainen Harvest Orange sekä keltainen Mustard.

Rullan pituus ja leveys: 10m x 52cm
Vuorokohdistus 53cm














Peggy Mustard
Kuva 15


Eikä isot kuviot ole sinun juttusi? Peggy -tapetissa pienet mustat pisteet riittävät mainosti koristamaan seinääsi. Pisteet eivät ole täysin tasaisesti piiretty, eivätkä ne ole täysin samankokoisia, mikä antaa pientä eloa tapetille.















Peggy Lido amb
Kuva 16


Hinta 59,- / rll, saatavilla viidessä eri värissä; keltainen Mustard, Turkoosi Lido, murrettu vihreä British Lichen, harmaa Concrate sekä valkoinen Snow.

Rullan pituus ja leveys: 10m x 52cm
Tasakohdistus 2,5cm















BOOK 3

True Romance Snow Gold
Kuva 17
Voiko kultaa olla liikaa? Ei voi! Ainakaan True Romace -tapetissa.

Kiiltävään kultaan hukutettu sarjakuvatapetti on henkeä salpaava ja saa jokaisen silmäparin tuijottamaan ja lukemaan sarjakuvaa.

Tapetin idea lähti siitä kun, Markin ja Keithin nuoruudessaan katsoivat siskojensa sarjakuvalehtiä rakkaudesta. He olivat ilmeisesti vaikuttuneet niin paljon näkemästää, että päättivät tehdä myötapetin aiheesta.







True Romance Welsh Slate amb
Kuva 18
                                                       
Hinta 65,- / rll, saatavilla neljässä eri värissä; kultainen Snow / Gold, mustavalkoinen Welsh Slate, turkoosi Lido sekä oranssi Tangerine Dream.

Rullan pituus ja leveys: 10m x 52cm
Vuorokohdistus 53cm














Homework Pale Verdigris
Kuva 19

Matematiikan ja fysiikan tehtävät  nuoruudesta jäivät mielen sopukoihin, joten tapetti siitä täytyi tehdä. Homework tuli ruutupaperitapetin nimeksi.

Pastellin sävyt tuovat tapettiin raikkautta ja uutta otetta. Jos haluat verestää kunnolla muistojas,i värinä löytyy myös perinteinen mustavalkoinen.












Homework Snow amb
Kuva 20
                                                          Hinta 80,- / rll, saatavilla kolmessa eri värissä; vaaleanpunainen ja -sininen Pale Verdigris, mustavalkoinen Snow sekä harmaa Concrete.

Rullan pituus ja leveys: 10m x 52cm
Tasakohdistus 13,25cm















One Day British Lichen
Kuva 21

Tässä on kyttääjän unelma tapetti One day. Kurkista ikkunasta sisälle ja katso mitä naapurissa tehdään. Jos oikein tarkkaan katsoo, löytää ikkunoista yhteneväisyyksiä valmistajan muihin tapetteihin. Esimerkiksi P.L.U.T.O -tapetin kuosi löytyy yhdestä ikkunasta. Löysitkö sen?

Mark ja Keith saivat tähän tapettiin inspiraatiota 40-, 50-, ja 60 -luvun lempisarjoistaan, kuten L -Shaped Room, Billy Liar sekä A Taste of Honey.








One Day Washed Denim amb
Kuva 22
Hinta 69,- / rll, saatavilla neljässä eri värissä; vihreä British Linchen, sininen Lido, keltainen Mustard sekä punainen Harvest Orange

Rullan pituus ja leveys: 10m x 52cm
Vuorokohdistus 53cm












Starling Rose Marais
Kuva 23

                                                       
                                                Tähtiloistoa seinällesi tuo Star-ling -tapetti. Kultaiset linnut ja tähdet ovat loistava lisä vaaleanpunaiseen pohjaan.

Valmistajat ovat saaneet tämän tapetin väreihin inspiraatiota Ranskasta Maraisin alueelta, heidän lempikaupasta ostamastaan koulujulisteen yksityiskohdista.













Starling MIdnight amb
Kuva 24

Hinta 75,- / rll, saatavilla viidessä eri värissä; vaalenpunainen Rose Marais / Gold, vihreä Pale Verdings / Copper, tummansininen Midnight / Silver, vaaleansinen Powred Blue sekä valkoinen Snow / Gold.

Rullan pituus ja leveys: 10m x 52cm
Vuorokohdistus 53cm













BOOK 4: CULTURE

Kuten aikakin, niin tila on myös rajallista. Tässä postauksessa se tulee vastaan pian, joten jos haluat tietää minkäläinen neljäs kirja on käy tutustumassa Seinäruusun verkkokauppaan tai kivijalkaliikkeessen tai Mini Modernsin nettisivuihin. Helpoiten pääset lähdelinkkien kautta, jotka löytyvät lopussa. Tässä kuitenkin pientä esimakua neljännestä kirjasta.

Net & Ball Mustard amb
Kuva 25






Lucky Lantern Winter Plum amb
Kuva 26










































Lähteet:

Kuvat 1 + tapetin tiedot: https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-1/sitting-comfortably-ja-tick-tock/sitting-comfortably-snow-azdpt007sn
Seinäruusu.fi -verkkokaupa 22.11.2019
Kuva 2: https://www.minimoderns.com/product/sitting-comfortably-wallpaper-snow-colour-me
Mini Moderns.com -nettisivut 29.11.2019

Kuvat 3 + tapetin tiedot: https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-1/paisley-crescent/paisley-crescent-tangerine-dream-azdpt019td
Seinäruusu.fi -verkkokauppa 22.11.2019
Kuva 4: https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-1/paisley-crescent/paisley-crescent-pale-verdigris-azdpt019pv
Seinäruusu.fi -verkkokauppa 29.11.2019

Kuvat 5 + tapetin tiedot https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-1/backgammon/backgammon-chalkhill-blue-azdpt020cb
Seinäruusu.fi -verkkokauppa 22.11.2019
Kuva 6: https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-1/backgammon/backgammon-harvest-orange-azdpt020ho
Seinäruusu.fi -verkkokauppa 29.11.2019

Kuva 7 + tapetin tiedot: https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-1/festival/festival-concrete-azdpt014co
Seinäruusu.fi -verkkokauppa 22.11.2019

Kuva 8: https://www.minimoderns.com/product/festival-wallpaper-stone
Mini Moderns.com -nettisivut 27.11.2019

Kuvat 9  + tapetin tiedot: https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-2/we-had-everything/we-had-everything-sage-rrmm02sa
Seinäruusu.fi -verkkokauppa 22.11.2019
Kuva 10: https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-2/we-had-everything/we-had-everything-china-blue-rrmm02ch
Seinäruusu.fi -verkkokauppa 29.11.2019

Kuvat 11 + tapetin tiedot: https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-2/p.l.u.t.o/p.l.u.t.o.-washed-denim-copper-azdpt027wd
Seinäruusu.fi -verkkokauppa 27.11.2019
Tapetin taustojen tiedot: https://europeremembers.com/story/operation-pluto/
Europe Members.com -nettisivut 5.12.2019
https://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Pluto
Operaatio Pluto Wikipedia 5.12.2019
Kuva 12: https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-2/p.l.u.t.o/pl.u.t.o.-tangerine-dream-silver-azdpt027td
Seinäruusu.fi -verkkokauppa 29.11.2019

Kuvat 13 + tapetin tiedot: https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-2/equinox/equinox-stone-azdpt026st
Seinäruusu.fi -verkkokauppa 27.11.2019

Kuva 14: https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-2/equinox/equinox-harvest-orange-azdpt026ho
Seinäruusu.fi verkkokauppa 29.11.2019

Kuvat 15 + tapetin tiedot: https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-2/peggy/peggy-mustard-azdpt022mu
Seinäruusu.fi -verkkokauppa 27.11.2019
Kuva 16: https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-2/peggy/peggy-lido-azdpt022li
Seinäruusu.fi -verkkokauppa 27.11.2019

Kuvat 17 + tapetin tiedot: https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-3/true-romance/true-romance-snow-gold-azdpt031sn
Seinäruusu.fi -verkkokauppa 27.11.2019
Kuva 18: https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-3/true-romance/true-romance-welsh-slate-azdpt031ws
Seinäruusu.fi -verkkokauppa 27.11.2019

Kuvat 19 + tapetin tiedot:
https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-3/homework/homework-pale-verdigris-azdpt030pv
Seinäruusu.fi -verkkokauppa 29.11.2019
Kuva 20: https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-3/homework/homework-snow-azdpt030sn
Seinäruusu.fi -verkkokauppa 29.11.2019
https://www.minimoderns.com/product/homework-wallpaper-pale-verdigris
Mini Moderns.com -nettisivut 29.11.2019

Kuvat 21 + tapetin tiedot: https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-3/one-day/one-day-british-lichen-azdpt028bl
Seinäruusu.fi -verkkokauppa 29.11.2019
Tapetin taustojen tiedot: https://www.minimoderns.com/product/one-day-wallpaper-british-lichen
Mini Moderns.com -nettisivut 5.12.2019
Kuva 22: https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-3/one-day/one-day-washed-denim-azpt028wd
Seinäruusu.fi -verkkokauppa

Kuva 23 + tapetin tiedot: https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-3/star-ling/star-ling-rose-marais-gold-azdpt029rm
Seinäruusu.fi -verkkosivut
Kuva 24: https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-3/star-ling/star-ling-midnight-silver-azdpt029mi
Seinäruusu.fi -verkkosivut 29.11.2019

Kuva 24 https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-4/net-ball/net-ball-mustard-azdpt038mu
Seinäruusu.fi -verkkokauppa 5.12.2019
Kuva 25 https://www.seinaruusu.fi/verkkokauppa/tapetit/valmistajittain/mini-moderns/book-4/lucky-lantern/lucky-lantern-winter-plum-azdpt045wp
Seinäruusu.fi -verkkokauppa 5.12.2019





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti