keskiviikko 5. joulukuuta 2018

VKO 49 Verhot valmistui

Tiistai ja keskiviikko

Tämä viikko on lyhyempi, koska juhlitaan itsenäistä Suomea, sekä olin kipeänä maanantaina. Tässä siis  tiistain ja keskiviikon puuhailut.

 Päivät alkoivat kymmenen maissa, mikä oli virkistävää vaihtelua kahdeksan aamuille. Tiistaina tein enimäkseen olohuonesuunnitelmaa. Koulussa olemisen sijaista kävimme maali- ja tapettikaupassa etsimässä ideoita. Tein onnistuneen reissun, sillä löysin mahdollisen tapetin ja myös maali vaihtoehtoja.

Samaan päivään mahtui myös ompelua tai pikemminkin kankaan leikkaamista. Olin edellisellä viikolla leikannut toisen verhon liian lyhyeksi, joten siihen tarvittiin lisä paloja, jotta verhon pituus olisi oikea. Pistin sakset heilumaan ja sain palaset leikkattua, mutta en jaksanut ommella vielä niitä. 

Keskiviikkona ompelin palat kankaaseen, sekä ompelin muut käänteet, silitin verhon ja sain sen valmiiksi. Tein kaksi erilaista verhoa, sivu- ja paneeliverhon. Paneeliverhosta puuttuuu vielä lyijynauha alakäänteeseen ja yläkäänteeseen lasikuituputki. Ne pitävät verhon ryhdikkäänä. Valmiista verhoista voin laittaa kohteessa kuvaa, jos asiakas antaa. 😃

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti