perjantai 8. maaliskuuta 2019

VKO 10 Vauhdikas viikko

Maanantaina 

Puhuimme työelämässä toimimisen tunnilla verkostoitumisesta, ulkosusta, työ-yhteisöstä. Katsoimme myös esityksen tulevaisuuden työelämästä. Ruokailun jälkeen laskimme matikan tunnilla prosenttilaskuja, pinta-ala laskuja ja muutan tein aiheesta postauksen.

Tiistai

Aloitimme aamun tekemällä työnjaon luokkahuoneeseen liittyen. Olen projektivastaajana, mutta kuulun ryhmään joka vastaa huonekaluista ja valaistuksesta. Mietimme millaisia huonekaluja ja valaisia laitamme tilaan.

Ruokailun jälkeen esitimme esityksiä eri puulajeista sisustusartesaanin silmin. Esitykset olivat kaikilla oman näköisiä ja mielenkiintoisia. Lisäsin myös uuden Instagram -kuvan.

Keskiviikko

Sketchupia jälleen. Jatkoimme viime kerran tallennusta. Teimme talon keittiökaapistoon ledit, teimme valaisimen ja peilin sitten renderöimme ne. Laitan kuvia ensi viikolla sillä unohdin muistitikkuni kouluun. Hups...

Torstai

Tietokoneiden ääressä tänäänkin. Katselimme kaikkien blogeja ja sen jälkeen teimme Rhino -ohjelmalla sormusta. Ohjelma on tärkeämpi kultasepille tai lavasterakentajille kuin meille, mutta esimerkiksi tuotesuunnittelijat käyttävät tätä. Tekeminen oli hiukan haasteellista ja opettajakin totesi, että nyt meni liian vaikeaksi, mutta onneksi ruokailu sattui siihen aikaan, joten menimme syömään.

Matikan tunnilla kävimme prosenttilaskuja läpi. Ymmärsin jotain ja olen siihen tyytyväinen. Tunnin päästä lähdin opiskelijakunnan kokoukseen ja päivä päättyikin siihen.

Perjantai

Keskityimme luokkahuoneen tekoon. Ryhmäni kanssa selasimme netistä huonekaluja ja löysimme hyviä vaihtoehtoja. Kävimme myös kangaskaupoilla ja huonekaluliikkeessä. Sieltäkin löytyi varteenottettavia vaihtoehtoja muutosta kaipaavaan tilaan. Loppu päivä menikin kangasvaihtoehtoja tutkailessa, sekä teimme reissun Casa Rosaliniin. Sain viimein verhoni kotiin vietäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti