torstai 21. helmikuuta 2019

VKO 8 Lomille

Maanantai

Maanantaina etsimme eri sivustoja, josta voi etsiä työpaikkoja. Löysin myös, mahdollisia paikkoja, joista voisin hakea kesätöitä.

Ruokailun jälkeen puhuimme sisätilojen maaaluksesta sekä jatkoimme luokkahuone projektia

Tiistai

Valmistuimme esittelemään asiakkaalle ideoitamme liittyen luokkahuone projektiin. Esittely meni hyvin ja saimme lisää tietoa jatkoa varten. Iltapäivä menikin juttelemalla tilanteesta ja tekemällä listaa asioista mitä käymme huomenna lävitse.



Kaavojen leikkausta

 Keskiviikko

Ennen kuin pääsimme kunnolla purkamaan eilisen asioita, oli kuitenkin Sketchupilla harjoittelua. Aloitimme huoneiston tekoa, jonka renderoimme aikanaan. Teimme kuitenkin talon rungon lisäksi ikkunat ja verhot.

Iltapäivällä asiat selventyi eilisestä asiakaskäynnistä. Saimme hyvin koottua mitä meidän pitää tehdä ja saimme tehtyä alustavasti työnjakoa. Tämän jälkeen tein hieman tyynyä ja lähdin kotiin.








Torstai

Olimme koko päivän päärakennuksella, jossa aamu alkoi tietotekniikalla. Harjoittelimme Wordiä ja teimme ruokalistan. Muuta en tunnilla kerinnyt tekemään, sillä osallistuin Kampus Rauhaa -hankkeeseeen.

Iltapäivällä oli erittäin levoton matikan tunti. Laskimme verrantoa ja prosenttilaskuja sekä säädimme kaikkea mukavaa. Nyt on taas loman aika, joten lomille lompsis, palaillaan, kahden viikon päästä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti