perjantai 15. helmikuuta 2019

VKO 7 Sitä sun tätä

Maanantai
Pixrl harjoittelua, tosin työ ei näy,
koska tausta on valkoinen.

Aamulla meillä oli kolmosluokkalaisten kanssa työelämässä toimista. Puhuimme työsopimuksesta ja työnantajan sekä työntekijän oikeuksista. Ruokailun jälkeen oli matematiikkaa, laskimme murtolukuja ja yhtälöitä.

Tiistai
 
Hoidin aamulla päärakennuksella opiskelijakunnan asioita kolmisen varttia, sitten menin kätsälle. Olin menossa maalaamaan, mutta sain kohtauksen maalista, joten jouduin lähtemään kotiin. Kotiin päästyäni lepäsin ja tein loppuun vaahterasta kertovan Power Point -esityksen, sekä kysymyspatteristoa asiakkaalle.



Keskiviikkona

Hyvien yöunien jälkeen menin ruokailuksi kouluun. Ystävänpäivän kunniaksi parturi-kampaajat olivat järjestäneet tapahtuman, jossa oli edellusilla hinnoilla hiuksenleikuuta sun muuta. Kävin siellä ehostautumassa ja sitten menin omalle osastolle.

Teimme ryhmämme kanssa luokkahuonetta asiakkaalle ja kävin arviontikeskustelussa, liittyen olohuone -projektiin. Puhuimme myös tiistain tapahtumista opettajan kesken.

Torstai

Meillä oli tietotekniikkaa, aiheena oli Word, Pixrl ja blogger. Tunti oli viihdyttävä etsien kissanpennuista kuvia. Nälkä iski ja lähdimme syömään.

Ruoan jälkeen etsimme luokkaa, jossa voimme pitää matikan tuntimme. Löysimme luokan ja opiskelimme vähän prosentti laskuja ja jotain muuta mitä opettaja käski.

Perjantai

Kävimme Photoshopia läpi tänään. Teimme aluksi kuvanmuokkausta

Alkuperäinen kuva










Muokauttu kuva


















Saimme myös tämmöistä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti